Agila söker sjuksköterska till uppdrag i Ystad

Är du redo för ett spännande uppdrag? Lasarettet är i behov av fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet.

Hit kommer patienter med neurologiska sjukdomar eller lungsjukdom, som exempelvis stroke, KOL eller lungcancer. Här bli du en del av ett glatt gäng som jobbar för att både patienter och personal ska trivas. Arbetsuppgifter inkluderar läkemedelshantering, provtagning, omvårdnad och samarbete med övrig vårdpersonal.

Erfarenhet av tidigare arbetsplats är meriterande.

Att arbeta som sjuksköterska via Agila

Är du på jakt efter en flexiblare vardag? Då är Agila det perfekta alternativet till en traditionell anställning. Vi får ständigt in nya spännande uppdrag som efterfrågar dig som är sjuksköterska. Har du ingen tidigare erfarenhet av att arbeta genom bemanningsföretag är detta inget hinder. Vi arbetar med konsulter från alla olika slags bakgrunder. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång med ditt första uppdrag, tar vi hand om det administrativa och bistår med resor samt boende om behovet finns. Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om hur det är att arbeta som sjuksköterska hos oss.

Varför sjuksköterskeuppdrag i Ystad?

Ystads kommun har sedan 1991 varit känd som Kurt Wallanders hemstad i Henning Mankells kriminalböcker. Det var då den första boken om den numera världsberömde fiktive kriminalkommissarien Kurt Wallander kom. Snöra skorna och ta en filmpromenad. Kommunen vimlar av inspelningsplatser från flera olika filmer och tv-serier. Ystads sevärdheter och vackra omgivningar däribland 40 km kuststräcka, 300 korsvirkeshus och välkända restauranger som passeras längs vägen får du på köpet! Skåneleden är att rekommendera – mer än 100 mil fantastisk natur med vidunderliga klippvyer, långa vita stränder, över åsar och genom djupa vildmarksskogar.

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dagmara Fuchs
Dagmara Fuchs / Konsultchef
Ystad
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qlxxd bgglhudl uchdfuo yyw e flp e
Tidsperiod
48-2 (2024)
Efterfrågad kompetens
Medicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Kdimauvkjdrpleæfxw i gigda Wtupw
Region/kommun
Skåne/Ystad
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka