Agila söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag i Ystad

Är du redo för ett spännande uppdrag? Lasarettet är i behov av fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet.

Hit kommer patienter med neurologiska sjukdomar eller lungsjukdom, som exempelvis stroke, KOL eller lungcancer. Här bli du en del av ett glatt gäng som jobbar för att både patienter och personal ska trivas. Arbetsuppgifter inkluderar läkemedelshantering, provtagning, omvårdnad och samarbete med övrig vårdpersonal.

Erfarenhet av tidigare arbetsplats är meriterande.

Att ta uppdrag som sjuksköterska via Agila

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som sjuksköterska. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Sjuksköterskeuppdrag i Ystad

Ystads kommun har sedan 1991 varit känd som Kurt Wallanders hemstad i Henning Mankells kriminalböcker. Det var då den första boken om den numera världsberömde fiktive kriminalkommissarien Kurt Wallander kom. Snöra skorna och ta en filmpromenad. Kommunen vimlar av inspelningsplatser från flera olika filmer och tv-serier. Ystads sevärdheter och vackra omgivningar däribland 40 km kuststräcka, 300 korsvirkeshus och välkända restauranger som passeras längs vägen får du på köpet! Skåneleden är att rekommendera – mer än 100 mil fantastisk natur med vidunderliga klippvyer, långa vita stränder, över åsar och genom djupa vildmarksskogar.

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som sjuksköterska hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dagmara Fuchs
Dagmara Fuchs / Konsultchef
Ystad
Faktaruta
Uppdragsgivare
Wfaax xtckcccv iuklmmf yyh e yhf b
Tidsperiod
2
Efterfrågad kompetens
Medicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Nfsxeulohblnlcåtej a eibfh Wdvqx
Region/kommun
Skåne/Ystad
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka