Vi söker socialsekreterare inom barn och unga till socionombemanningsuppdrag

Här söker vi en socionom med intresse för arbete med barn och ungdom.

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter så som handläggning enligt lagstiftningar, skyddsbedömningar, förhandsbedömningar samt verkställighet. Det kan även innefatta familjerättsliga ärenden.

De söker dig med god erfarenhet av handläggning och dokumentation. Låter det intressant, skicka in din ansökan idag!

Att ta jobb som socialsekreterare inom barn och unga via Agila socionombemanning

Som socialsekreterare inom barn och unga hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en bra lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hitta en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla. Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vi vill att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som till exempel resor och när det behövs även boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag som socialsekreterare inom barn och unga.

Varför socionomuppdrag i Örebro?

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Moa Eriksson
Moa Eriksson / Konsultchef
Örebro
Faktaruta
Uppdragsgivare
Kscegsh bsa fwschwiujolec
Tidsperiod
22-35
Efterfrågad kompetens
Socialsekreterare inom barn och unga eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Fomnysng g fdf ei Cgukbwxa
Region/kommun
Örebro/Gcbpbcur
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka