Vi söker biståndshandläggare inom äldreomsorg till uppdrag

För detta uppdrag söker vi en biståndshandläggare med erfarenhet inom äldreomsorgen. Uppdraget är på heltid och önskvärt är om du kan arbeta på plats men uppdraget går att utföra på distans till viss del också. Låter detta som ett intressant uppdrag för dig är du varmt välkommen att höra av dig!

Varför ta socionomtjänst via Agila?

Som biståndshandläggare inom äldreomsorg hos Agila kan du känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga för att se till så att våra konsulter har allt de behöver för att komma igång med sitt nya uppdrag. Med oss som arbetsgivare får du goda lönevillkor och löpande fortbildning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata mer om karriärmöjligheter eller skicka in en intresseanmälan redan idag.

Varför socionomarbete i Östergötland?

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Moa Eriksson
Moa Eriksson / Konsultchef
Östergötland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Æbjwr
Tidsperiod
3, 5-17
Efterfrågad kompetens
Biståndshandläggare inom äldreomsorg eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Mrgvæygmdvsél ib gibfg VÅTPYMÅJAYO
Region/kommun
Östergötland/Fæjeckålrvi
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka