Agila söker biståndshandläggare inom sol till socionombemanningsuppdrag

Här söker vi en socialsekreterare för ett uppdrag som biståndshandläggare på vuxenenhet.

Arbetet innefattar handläggningsarbete enligt både SoL och LSS. Du blir en del av ett kompetent och engagerat team och kan förvänta dig ett spännande och utvecklande arbete i varierande tempo.

Verksamheten söker dig, biståndsbedömare med intresse av vuxen. Du bör ha minst 3 års erfarenhet inom området.

Socionomjobb hos Agila biståndshandläggare inom sol

Som biståndshandläggare inom sol hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en bra lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hitta en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla. Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vi vill att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som till exempel resor och när det behövs även boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag som biståndshandläggare inom sol.

Varför socionomjobb i Östergötland?

Om Agila

Vi på Agila har ett brett utbud av arbetstillfällen med en stor möjlighet till flexibilitet. Välj själv var, när samt i vilken omfattning som du vill arbeta. Som socionom hos Agila har du goda lönevillkor och vår ambition är att du alltid ska få den bästa tänkbara servicen. Din personliga kontaktperson är alltid med dig både innan, under och efter ditt uppdrag. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lina Lundqvist
Lina Lundqvist / Konsultchef
Östergötland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Hgaab
Tidsperiod
32-46
Efterfrågad kompetens
Biståndshandläggare inom SoL
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Uieylh Wpcwukbbks a ghhia Mxvoåyahx
Region/kommun
Östergötland/Rmymæpetm
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka