Bemanningsuppdrag för socionom i Blekinge

Här söker vi nu erfarna barnhandläggare till barn och familjeenheten för ett trevligt och utvecklande uppdrag.

Du kommer att ingå i en tajt arbetsgrupp och vara en stor del inom för att se till så att det dagliga arbetet fortlöper. Arbetsuppgifterna innefattar att ha ansvar kring alla delarna för det placerade barnet.

De söker dig, barnhandläggare, med flera års erfarenhet av arbetet med barn och ungdom enligt SoL och LVU.

Låter detta som ett uppdrag för dig, ansök redan idag!

Varför ta socionomarbete hos Agila?

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, socionom, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Socionomarbete i Blekinge

Om Agila

Vi på Agila har ett brett utbud av arbetstillfällen med en stor möjlighet till flexibilitet. Välj själv var, när samt i vilken omfattning som du vill arbeta. Som socionom hos Agila har du goda lönevillkor och vår ambition är att du alltid ska få den bästa tänkbara servicen. Din personliga kontaktperson är alltid med dig både innan, under och efter ditt uppdrag. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Moa Eriksson
Moa Eriksson / Konsultchef
Blekinge
Faktaruta
Uppdragsgivare
Hcws bar quckbs
Tidsperiod
5-39
Efterfrågad kompetens
Socialsekreterare inom barn och unga eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qjrytaojbf cb gbidg WVJXJBPIA
Region/kommun
Blekinge/Eignatmya
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka