Bemanningstjänst för barn och unga i Dalarna

Socionom sökes för spännande uppdrag.

Denna enhet söker en Socionom för att stärka upp det befintliga teamet. Avdelningen arbetar med sedvanliga arbetsuppgifter inom området. Som Socionom kommer du att möta klienter med varierande komplexa ärenden. I dina arbetsuppgifter ingår bl.a. utredning, uppföljning, dokumentation och klientmöten. Du får ett roligt och spännande uppdrag tillsammans med kompetenta kollegor.

Om du tycker att uppdraget låter intressant är du välkommen att kontakta oss. De söker en Socionom med erfarenhet inom myndighetsutövning barn och ungdom.

Att ta socionomarbete som barn och unga via Agila

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som barn och unga. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Socionomarbete i Dalarna

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Asall Ramzi
Asall Ramzi / Teamleader
Dalarna
Faktaruta
Uppdragsgivare
Woxg ljg lklw
Tidsperiod
15-35
Efterfrågad kompetens
BBIC, Socialsekreterare inom barn och unga eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Dhunisuprævwd f R hghbd LJXWNF
Region/kommun
Dalarna/Ukpicq-Råqcl
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka