Ledigt jobb för socionom i Dalarna

Uppdragsbeskrivning kommer inom kort!

Socionomarbete via Agila socionom

Funderar du på att ta steget in i konsultvärlden? Då är Agila det perfekta bemanningsföretaget för dig. Vi gör vårt bästa för att du som socionom ska hitta det perfekta uppdraget som matchar just dig och dina behov. Vår ansökningsprocess är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång med sitt första uppdrag kort efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Så skicka din intresseanmälan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Att ta socionomarbete i Dalarna

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Elin Thaning
Elin Thaning / Konsultchef
Dalarna
Faktaruta
Uppdragsgivare
Mhnbembdhvisoæotwaqp
Tidsperiod
1-52 (2026)
Efterfrågad kompetens
Biståndshandläggare inom LSS , Handledare eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Iårktpoowfævax e eaacd Gqhuil
Region/kommun
Dalarna/Illsxq
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka