Agila söker chef inom ifo till socionombemanningsuppdrag i Dalarna

Vill du ha ett omväxlande uppdrag på en trivsam arbetsplats med rutinerade kollegor? Då är detta uppdrag något för dig.

Här väntar ett spännande uppdrag som IFO chef där du får möjlighet att utveckla din kompetens. Du kommer att arbeta självständigt men har stöd av övriga på enheten. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som IFO chef.

De söker dig, IFO chef med ett genuint intresse av barn och ungdom. Erfarenhet av liknande arbete är önskvärt.

Socionomarbete via Agila chef inom ifo

Agila ska vara det självklara valet för dig som är socionom. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt socionomuppdrag.

Dalarna en spännande plats för socionomuppdrag

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa socionom. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Asall Ramzi
Asall Ramzi / Teamleader
Dalarna
Faktaruta
Uppdragsgivare
Kfrdbkawæfh
Tidsperiod
20-43
Efterfrågad kompetens
Chef inom IFO
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Hxh Frjbroshfm yauq b iaadc CXFTNQF
Region/kommun
Dalarna/Ohkcenj
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka