Ledigt jobb för socionom i Dalarna

Vill du ha ett omväxlande uppdrag på en trivsam arbetsplats med rutinerade kollegor? Då är detta uppdrag något för dig.

Här blir du en del av ett kompetent team som arbetar tillsammans för att erbjuda vård av hög kvalitet. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som Socionom inom mottagningsfunktionen såsom förhandsbedömningar och skyddsbedömningar.

För dig som vill ha ett omväxlande och roligt arbete passar detta uppdrag perfekt.

De söker dig, Socionom med ett genuint intresse av människor och arbetet inom barn och unga.

Socionomjobb via Agila socionom

Vi vill vara det självklara valet för dig som arbetar som socionom. Därför ser vi till att vara en arbetsgivare som alltid ser till dina önskemål och behov. Hos Agila får du en personlig kontaktperson som hjälper dig navigera mellan uppdrag. Vi ser till så att du har allt du behöver för att kunna göra ett bra jobb som socionom. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter påbörjar sina uppdrag kort efter en kontroll av utbildning samt referenser. Vi ser fram emot din ansökan!

Varför socionomjobb i Dalarna?

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Asall Ramzi
Asall Ramzi / Konsultchef
Dalarna
Faktaruta
Uppdragsgivare
Xwfn- qhg lwgrcrotfpvyqce
Tidsperiod
48-22 (2023)
Efterfrågad kompetens
Socialsekreterare inom barn och unga eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ygxeglfyg g hid fg Fvbad
Region/kommun
Dalarna/Skpy
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka