Bemanningstjänst för socionom i Dalarna

Här söker vi nu en erfaren konsult för uppdrag som socialsekreterare inom barn och ungdom.

För att passa för detta uppdrag krävs det att du har minst tre års erfarenhet av myndighetsutövning inom barn och unga. Du ska kunna arbeta självgående och effektivt.

Låter detta som ett uppdrag för dig hör då av dig till oss så berättar vi mer!

Att jobba som socionom via Agila

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Socionom hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som socionom hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Socionomtjänst i Dalarna

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Elin Thaning
Elin Thaning / Konsultchef
Dalarna
Faktaruta
Uppdragsgivare
Pacd flj ybypiw
Tidsperiod
24-38
Efterfrågad kompetens
Socialsekreterare inom barn och unga eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Æfboqsmr a adeee Vlvp
Region/kommun
Dalarna/Ciae
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka