Vi söker socionom till socionombemanningsuppdrag i Dalarna

Vill du ha ett omväxlande uppdrag på en trivsam arbetsplats med rutinerade kollegor? Då är detta uppdrag något för dig.

Som Socionom kommer du att möta klienter med varierande ärenden. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter såsom utredning, dokumentation och mer. Du får ett roligt och spännande uppdrag tillsammans med kompetenta kollegor.

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Denna enhet behöver stärka upp sitt team med ytterligare en Socionom. Om du vill ha ett utvecklande arbete med en spännande klientgrupp ska du söka detta uppdrag.

Varför ta socionomuppdrag via Agila?

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Socionom hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som socionom hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Att ta socionomtjänst i Dalarna

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Asall Ramzi
Asall Ramzi / Teamleader
Dalarna
Faktaruta
Uppdragsgivare
KUN ogjpb whh åymxluæom
Tidsperiod
7-24
Efterfrågad kompetens
Socialsekreterare inom försörjningsstöd, Våld i nära relationer eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ekuxeærpe c aagfi UÅHYYFX
Region/kommun
Dalarna/Tæpbhrj
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka