Agila söker socialsekreterare inom barn och unga till uppdrag

Här eftersöks en socionomkonsult för uppdrag som socialsekreterare för handläggning av barn och ungdomsärenden.

Som Socionom kommer du att möta klienter med varierande ärenden. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter såsom utredning, dokumentation och mer. Du får ett roligt och spännande uppdrag tillsammans med kompetenta kollegor.

Verksamheten har behov en Socionom med minst 5 års tidigare erfarenhet.

Att ta socionomarbete som socialsekreterare inom barn och unga via Agila

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som socionom hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Dalarna en spännande plats för socionomtjänst

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som socionom hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Asall Ramzi
Asall Ramzi / Konsultchef
Dalarna
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ogfa xgn tlmleptcljrjqb
Tidsperiod
21-44
Efterfrågad kompetens
Socialsekreterare inom barn och unga
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Pmwqgojxnuh fd fhacc KWBJVJ
Region/kommun
Dalarna/Wkmsgx
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka