Ledigt jobb för socialsekreterare inom barn och unga i Dalarna

Vill du ha ett omväxlande uppdrag på en trivsam arbetsplats med rutinerade kollegor? Då är detta uppdrag något för dig.

Här blir du en del av ett kompetent team som arbetar tillsammans för att erbjuda vård av hög kvalitet. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som Socionom inom mottagningsfunktionen såsom förhandsbedömningar och skyddsbedömningar.

För dig som vill ha ett omväxlande och roligt arbete passar detta uppdrag perfekt.

De söker dig, Socionom med ett genuint intresse av människor och arbetet inom barn och unga.

Att arbeta som socialsekreterare inom barn och unga via Agila

Funderar du på att söka nya karriärmöjligheter? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis vad du letat efter. Som socialsekreterare inom barn och unga hos oss har du stort utrymme att bestämma över ditt arbete och hitta uppdrag som passar just dig och dina behov. Vi hjälper dig hitta en arbetsplats som erbjuder utvecklande och meningsfulla arbetsuppgifter, där du kan känna dig uppskattad samtidigt som du får en ordentlig ersättning för det du gör. Agila är arbetsgivaren som finns där för dig, både inför, under och efter ditt uppdrag.

Dalarna en spännande plats för socionomarbete

Om Agila

Är du socionom och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Asall Ramzi
Asall Ramzi / Teamleader
Dalarna
Faktaruta
Uppdragsgivare
Tpej- sbb mtpdihmifevswki
Tidsperiod
8-44
Efterfrågad kompetens
Socialsekreterare inom barn och unga
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Cbgpyirya b igi ib Iilwh
Region/kommun
Dalarna/Qlvl
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka