Vi söker biståndshandläggare inom lss till socionombemanningsuppdrag

Här eftersöks en erfaren LSS-handläggare inom LSS och socialpsykiatri. Du har lång erfarenhet av att utreda LSS-ärenden och kan arbeta självständigt med dessa utredningar. Du har erfarenhet av att arbeta enligt IBIC och sjuklöner. Arbetsuppgifterna går att utföra på distans men bör ha möjlighet att vara på plats vid behov. Tveka inte på att höra av dig om detta låter intressant!

Vad innebär det att ta bemanningsarbete som biståndshandläggare inom lss

Som biståndshandläggare inom lss hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en bra lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hitta en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla. Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vi vill att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som till exempel resor och när det behövs även boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag som biståndshandläggare inom lss .

Varför socionomjobb i Gävleborg?

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Cecilia Gustafsson / Konsultchef
Gävleborg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Aibsåhftvpeflæsxsyd SjG/QJO
Tidsperiod
10-25
Efterfrågad kompetens
Biståndshandläggare inom LSS
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Bjfiynomd d dhicd MTXJTFJ
Region/kommun
Gävleborg/Isccpcg
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka