Vi söker skolkurator till socionombemanningsuppdrag i Gävleborg

Är du intresserad av uppdrag som skolkurator under hösten?

Till detta uppdrag söker vi en skolkurator med stor erfarenhet av att arbeta främjande och förebyggande på organisation, grupp och individ med lyckade resultat. Målgruppen befinner sig i gymnasieålder.

Vi är öppna för personer som kan ta uppdrag på en tjänstgöringsgrad av 80-100%, arbetet utförs på plats.

Låter detta som ett uppdrag för dig? Kontakta oss för med information!

Att jobba som socionom via Agila

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som skolkurator, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Att ta socionomjobb i Gävleborg

Om Agila

Vi på Agila har ett brett utbud av arbetstillfällen med en stor möjlighet till flexibilitet. Välj själv var, när samt i vilken omfattning som du vill arbeta. Som socionom hos Agila har du goda lönevillkor och vår ambition är att du alltid ska få den bästa tänkbara servicen. Din personliga kontaktperson är alltid med dig både innan, under och efter ditt uppdrag. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Johanna Stålnacke
Johanna Stålnacke / Konsultchef
Gävleborg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Abwquqvqyåmcycycjvvnv Dtaljåsdnh
Tidsperiod
2 (2023)-24 (2023)
Efterfrågad kompetens
Skolkurator eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Aænqmghcgc hb gfieg Wowfmcbuv
Region/kommun
Gävleborg/Rfnmhgwid
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka