Socialsekreterare inom barn och unga sökes till arbete i Gävleborg

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete. Här blir du en del av ett kompetent team.

Målet är att alla klienter ska erbjudas en god och trygg hantering samt få ett gott bemötande. I rollen som Socionom ingår utredning, dokumentation, uppföljning och samverkan med relevanta aktörer.

Till detta uppdrag söker vi dig, med minst 5 års erfarenhet av myndighetsutövning inom barn och unga.

Socionomarbete hos Agila socialsekreterare inom barn och unga

Funderar du på att ta steget in i konsultvärlden? Då är Agila det perfekta bemanningsföretaget för dig. Vi gör vårt bästa för att du som socialsekreterare inom barn och unga ska hitta det perfekta uppdraget som matchar just dig och dina behov. Vår ansökningsprocess är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång med sitt första uppdrag kort efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Så skicka din intresseanmälan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Gävleborg en spännande plats för socionomarbete

Om Agila

Det framgångsrika vårdbemanningsföretaget Agila startade redan 2008. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri vid flera tillfällen. Företaget är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Sedan starten har vi arbetat med bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter samt psykologer. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi täcker upp vid personalbrist, vakanser i personalstyrkan eller något mer långvarigt. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Asall Ramzi
Asall Ramzi / Konsultchef
Gävleborg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Pysl sah jjouij
Tidsperiod
41-5 (2024)
Efterfrågad kompetens
Socialsekreterare inom barn och unga eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Dwoefcgikebacp KSQYVÆW
Region/kommun
Gävleborg/Ebcdxær
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka