Agila söker skolkurator till socionombemanningsuppdrag i Gävleborg

Är du intresserad av uppdrag som skolkurator under hösten?

Till detta uppdrag söker vi en skolkurator med stor erfarenhet av att arbeta främjande och förebyggande på organisation, grupp och individ med lyckade resultat. Målgruppen befinner sig i gymnasieålder.

Vi är öppna för personer som kan ta uppdrag på en tjänstgöringsgrad av 80-100%, arbetet utförs på plats.

Låter detta som ett uppdrag för dig? Kontakta oss för med information!

Att ta tjänst som skolkurator via Agila

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Socionom hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som skolkurator hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Att ta socionomtjänst i Gävleborg

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Asall Ramzi
Asall Ramzi / Konsultchef
Gävleborg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ocdvniaiqåsjpcjmikcyn Vlulfælauk
Tidsperiod
2 (2024)-24 (2024)
Efterfrågad kompetens
Skolkurator
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Cåndaykqef eg hgf hf Qicppwrok
Region/kommun
Gävleborg/Ybcqrkykt
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka