Agila söker socialsekreterare inom barn och unga till uppdrag

Letar du efter ett spännande och givande uppdrag? Vi har ett uppdrag som nu söker en Socionom till sin verksamhet.

Till detta uppdrag sökes en Socionom för ett varierande uppdrag på en trevlig arbetsplats. I arbetet ingår sedvanliga uppgifter inom barn och unga 0-20år. Du arbetar både självständigt såväl som i team med övrig personal. För dig som vill ha ett omväxlande och utvecklande arbete passar detta uppdrag perfekt.

De söker dig, med ett genuint intresse av området BoU och fem års erfarenhet av liknande arbete.

Varför ta socionomtjänst via Agila?

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som socialsekreterare inom barn och unga med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Socionomtjänst i Gävleborg

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Asall Ramzi
Asall Ramzi / Konsultchef
Gävleborg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Bgcc mln Xrvdsq
Tidsperiod
39-4 (2024)
Efterfrågad kompetens
Socialsekreterare inom barn och unga
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Bqepfhhdij dc FXQFQTUGW
Region/kommun
Gävleborg/Rkkhglcng
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka