Ledigt jobb för socialsekreterare inom barn och unga i Gävleborg

Vill du ha ett omväxlande uppdrag på en trivsam arbetsplats med rutinerade kollegor? Då är detta uppdrag något för dig.

Som Socionom kommer du att möta klienter med varierande ärenden. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter såsom utredning, dokumentation och mer. Du får ett roligt och spännande uppdrag tillsammans med kompetenta kollegor.

Verksamheten har behov en Socionom med minst 5års tidigare erfarenhet.

Att ta tjänst som socialsekreterare inom barn och unga via Agila socionombemanning

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som socialsekreterare inom barn och unga på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta socionomjobb i Gävleborg

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Asall Ramzi
Asall Ramzi / Konsultchef
Gävleborg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ktavtxy slv woxmyu
Tidsperiod
49-9 (2024)
Efterfrågad kompetens
Socialsekreterare inom barn och unga
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Mhcnbrdtw b cgf be LNTTMFE
Region/kommun
Gävleborg/Kagyleh
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka