Bemanningsarbete för socionom i Gotland

Här eftersöks en erfaren socionom för uppdrag inom barn, ungdom och familj. Du kommer att arbeta med både insatser och utredningar.

Vi söker dig som har minst fem års arbetslivserfarenhet av handläggning och dokumentation enligt socialtjänstlagen och lagen med särskilda bestämmelser om vård av unga. Du har genomgått utbildning i Signs of saftey samt BBIC.

Möjlighet till flexibelt upplägg i den mån verksamheten tillåter.

Vill du kombinera nytta med nöje? Hör av dig direkt till oss så berättar vi mer!

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som socionom

Att arbeta som socionom kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Socionomarbete Gotland

Om Agila

Vi på Agila har ett brett utbud av arbetstillfällen med en stor möjlighet till flexibilitet. Välj själv var, när samt i vilken omfattning som du vill arbeta. Som socionom hos Agila har du goda lönevillkor och vår ambition är att du alltid ska få den bästa tänkbara servicen. Din personliga kontaktperson är alltid med dig både innan, under och efter ditt uppdrag. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Moa Eriksson
Moa Eriksson / Konsultchef
Gotland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Pmbj, qvwxgf kue anwfwk
Tidsperiod
47-5 (2023)
Efterfrågad kompetens
Socialsekreterare inom barn och unga eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Yrqstlleuxxét he JNPDO
Region/kommun
Gotland/Jjkdwlc
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka