Bemanningstjänst för biståndshandläggare inom sol i Halland

Vi söker en erfaren konsult för uppdrag som biståndshandläggare.

Uppdraget handlar om att ansvara för ett geografiskt område där ärenden handläggs enligt Socialtjänstlagen, gällande exempelvis hemtjänst, dagomsorg, växelvård, trygghetslarm samt särskilt boende, för personer boende i området.

I detta uppdrag finns möjligheter till distansarbete.

Vi söker någon med minst 3 års erfarenhet av myndighetsutövning.

Att ta tjänst som biståndshandläggare inom sol via Agila

I rollen som biståndshandläggare inom sol hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta socionomtjänst i Halland

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Asall Ramzi
Asall Ramzi / Teamleader
Halland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Irkcæhytqyytwen
Tidsperiod
38-52
Efterfrågad kompetens
Biståndshandläggare inom SoL eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Sfcwsuægkj b ccfbe Whgagekwif
Region/kommun
Halland/Tgjgaxcwew
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka