Ledigt jobb för biståndshandläggare inom lss i Jämtland

Vill du ha ett omväxlande uppdrag på en trivsam arbetsplats med rutinerade kollegor? Då är detta uppdrag något för dig.

I detta uppdraget bjuder på en stor variation i det dagliga arbetet som Socionom. Här arbetar man i professionella team för att erbjuda en god och trygg hantering till alla klienter.

Att ta socionomarbete som biståndshandläggare inom lss via Agila

Som biståndshandläggare inom lss hos Agila kan du känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga för att se till så att våra konsulter har allt de behöver för att komma igång med sitt nya uppdrag. Med oss som arbetsgivare får du goda lönevillkor och löpande fortbildning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata mer om karriärmöjligheter eller skicka in en intresseanmälan redan idag.

Varför socionomarbete i Jämtland?

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Tanja Skorec
Tanja Skorec / Konsultchef
Jämtland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Drqwåunwbqpuaåedtwcx, OkC/DIQ
Tidsperiod
31-52
Efterfrågad kompetens
Biståndshandläggare inom LSS
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Region/kommun
Jämtland/Æqx
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka