Vi söker biståndshandläggare inom sol till socionombemanningsuppdrag

Vill du ha ett omväxlande uppdrag på en trivsam arbetsplats med rutinerade kollegor? Då är detta uppdrag något för dig.

I detta uppdraget bjuder på en stor variation i det dagliga arbetet som Socionom. Här arbetar man i professionella team för att erbjuda en god och trygg hantering till alla klienter.

Har du ett genuint intresse av arbetet som som biståndshandläggare inom SoL och LSS? Skicka in din ansökan redan idag.

Att jobba som biståndshandläggare inom sol via Agila

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Socionom hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som biståndshandläggare inom sol hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Socionomjobb i Jämtland

Om Agila

Vi på Agila har ett brett utbud av arbetstillfällen med en stor möjlighet till flexibilitet. Välj själv var, när samt i vilken omfattning som du vill arbeta. Som socionom hos Agila har du goda lönevillkor och vår ambition är att du alltid ska få den bästa tänkbara servicen. Din personliga kontaktperson är alltid med dig både innan, under och efter ditt uppdrag. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Johanna Stålnacke
Johanna Stålnacke / Konsultchef/Teamleader
Jämtland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Cvppæivnfggvqånixksr, TyR/SSA
Tidsperiod
14-35
Efterfrågad kompetens
Biståndshandläggare inom LSS , Biståndshandläggare inom SoL eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Xbymn Uåblo ii ahbid YÆTAHA
Region/kommun
Jämtland/Ævg
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka