Agila söker socionom till uppdrag i Jönköping

Letar du efter ett roligt och lärorikt uppdrag som Socionom? Välkommen att söka detta uppdrag där du får stort ansvar.

Uppdraget är som enhetschef för särskilt boende. Du blir en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för erbjuda ett gott bemötande till alla klienter. Du kan förvänta dig ett spännande och utvecklande arbete i varierande tempo.

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Denna enhet behöver stärka upp sitt team med ytterligare en Socionom. Om du vill ha ett utvecklande arbete med en spännande klientgrupp ska du söka detta uppdrag.

Vad innebär det att ta bemanningsuppdrag som socionom

Som socionom hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en bra lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hitta en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla. Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vi vill att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som till exempel resor och när det behövs även boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag som socionom.

Jönköping en spännande plats för socionomarbete

Om Agila

Vi på Agila har ett brett utbud av arbetstillfällen med en stor möjlighet till flexibilitet. Välj själv var, när samt i vilken omfattning som du vill arbeta. Som socionom hos Agila har du goda lönevillkor och vår ambition är att du alltid ska få den bästa tänkbara servicen. Din personliga kontaktperson är alltid med dig både innan, under och efter ditt uppdrag. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Moa Eriksson
Moa Eriksson / Konsultchef
Jönköping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Æengw hfq VFQ
Tidsperiod
42-3 (2024)
Efterfrågad kompetens
Biståndshandläggare inom äldreomsorg eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Weelqåptjeikvr h OÆDEKÅ
Region/kommun
Jönköping/Tærlmå
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka