Bemanningstjänst för chef inom äldreomsorg i Jönköping

Är du intresserad av ledarskap? Då passar detta uppdrag perfekt för dig.

Här väntar ett spännande uppdrag som Socionom där du får möjlighet att utveckla din kompetens. Du kommer att arbeta självständigt men har stöd av övriga på enheten.

De söker dig, Socionom med ett genuint intresse av ledarskap. Erfarenhet av liknande arbete är önskvärt.

Socionomjobb via Agila chef inom äldreomsorg

Funderar du på att ta steget in i konsultvärlden? Då är Agila det perfekta bemanningsföretaget för dig. Vi gör vårt bästa för att du som chef inom äldreomsorg ska hitta det perfekta uppdraget som matchar just dig och dina behov. Vår ansökningsprocess är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång med sitt första uppdrag kort efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Så skicka din intresseanmälan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Jönköping en spännande plats för socionomjobb

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Moa Eriksson
Moa Eriksson / Konsultchef
Jönköping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ænaxhppfywyfd
Tidsperiod
6-17
Efterfrågad kompetens
Chef inom äldreomsorg eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ugqdqpmjc ce cdh ab EFFKO
Region/kommun
Jönköping/Fltfc
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka