Vi söker socionom till uppdrag i Jönköping

För dig som är van att arbeta självständigt och vill ha en utvecklande roll finns nu ett spännande uppdrag på enheten för barn och unga

Denna enhet söker en Socionom för att stärka upp det befintliga teamet. Avdelningen arbetar med sedvanliga arbetsuppgifter inom området. Som Socionom kommer du att möta klienter med varierande komplexa ärenden. I dina arbetsuppgifter ingår bl.a. utredning, uppföljning, dokumentation och klientmöten. Du får ett roligt och spännande uppdrag tillsammans med kompetenta kollegor.

Söker du ett meningsfullt arbete där gör skillnad i dina klienters liv? Välkommen att söka uppdraget som Socionom på denna enhet. Här möter du klienter med varierande bakgrund.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som socionom

Som socionom hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Att ta socionomjobb i Jönköping

Om Agila

Det framgångsrika vårdbemanningsföretaget Agila startade redan 2008. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri vid flera tillfällen. Företaget är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Sedan starten har vi arbetat med bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter samt psykologer. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi täcker upp vid personalbrist, vakanser i personalstyrkan eller något mer långvarigt. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Casper Unia
Casper Unia / Konsultchef
Jönköping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Flvn jxu ohla, Jæwje
Tidsperiod
30-40
Efterfrågad kompetens
Chef inom barn och unga eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Keadblcfndodrp ch gaieb Uæcqåwjyy
Region/kommun
Jönköping/Pævkåjmjo
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka