Bemanningsuppdrag för chef inom handikappomsorg i Jönköping

Här söker vi en erfaren chefskonsult för spännande uppdrag inom funktionshinder.

Uppdraget innebär sedvanliga arbetsuppgifter som enhetschef och man kommer ha ansvar för gruppbostad såväl som daglig verksamhet.

Låter det som ett intressant uppdrag kan du kontakta oss för mer information. Vi söker dig med flerårig chefserfarenhet inom funktionshinder!

Socionomuppdrag via Agila chef inom handikappomsorg

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som socionom hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Varför socionomjobb i Jönköping?

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som socionom. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Moa Eriksson
Moa Eriksson / Konsultchef
Jönköping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Tvkmjchukawyhckijyfrxmk
Tidsperiod
48-18 (2024)
Efterfrågad kompetens
Chef inom handikappomsorg eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Euapæayynldca c iadfa BYAAOUIXBRLA
Region/kommun
Jönköping/Bdqybcxa
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka