Chef inom handikappomsorg sökes till tjänst i Jönköping

Här söker vi en erfaren chefskonsult för spännande uppdrag inom funktionshinder.

Uppdraget innebär sedvanliga arbetsuppgifter som enhetschef och man kommer ha ansvar för gruppbostad såväl som daglig verksamhet.

Låter det som ett intressant uppdrag kan du kontakta oss för mer information. Vi söker dig med flerårig chefserfarenhet inom funktionshinder!

Varför ta socionomtjänst hos Agila?

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som chef inom handikappomsorg på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Socionomuppdrag i Jönköping

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Moa Eriksson
Moa Eriksson / Konsultchef
Jönköping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ysgwejcranyvcfroyomxtdg
Tidsperiod
49-18 (2024)
Efterfrågad kompetens
Chef inom handikappomsorg eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qlfcæwhfbdfkm a aaada PAFVOLPALKJS
Region/kommun
Jönköping/Srecmklv
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka