Bemanningstjänst för socialsekreterare inom barn och unga i Jönköping

Vill du utvecklas i din roll som Socionom? Då kan detta uppdrag vara något för dig.

Målet är att alla klienter ska erbjudas en god och trygg hantering samt få ett gott bemötande. I rollen som Socionom ingår utredning, dokumentation, uppföljning och samverkan med relevanta aktörer.

Söker du ett meningsfullt arbete där gör skillnad i dina klienters liv? Välkommen att söka uppdraget som Socionom på detta uppdraget. Här möter du klienter med varierande bakgrund.

Låter detta som ett uppdrag för dig? Hör då av dig till oss så berättar vi mer.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som socionom

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som socialsekreterare inom barn och unga, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Socionomtjänst i Jönköping

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Moa Eriksson
Moa Eriksson / Konsultchef
Jönköping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Xite mmp Yeknvn
Tidsperiod
45-6 (2023)
Efterfrågad kompetens
Socialsekreterare inom barn och unga eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Åjaåjwdlouqw b fecbb DPUGBUOY
Region/kommun
Jönköping/Jqiajksw
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka