Bemanningsarbete för socialsekreterare inom barn och unga i Jönköping

För dig som är van att arbeta självständigt och vill ha en utvecklande roll finns nu ett spännande uppdrag inom socialtjänsten.

Till detta uppdrag sökes en Socionom för ett uppdrag på en trevlig arbetsplats. I arbetet ingår sedvanliga uppgifter för enhetsområden. Du arbetar både självständigt såväl som i team med övrig personal. För dig som vill ha ett omväxlande och utvecklande arbete passar detta uppdrag perfekt.

Söker du ett meningsfullt arbete där gör skillnad i dina klienters liv? Välkommen att söka detta uppdraget. Här möter du klienter med varierande bakgrund.

Att ta socionomtjänst som socialsekreterare inom barn och unga via Agila

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som socialsekreterare inom barn och unga på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta socionomuppdrag i Jönköping

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Moa Eriksson
Moa Eriksson / Konsultchef
Jönköping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Kdck qyl oicq, Wålflb
Tidsperiod
12-35
Efterfrågad kompetens
Socialsekreterare inom barn och unga eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Mawnmscggar ah eff hc Påprærgla
Region/kommun
Jönköping/Oåceæhqbj
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka