Bemanningsuppdrag för socialsekreterare inom barn och unga i Jönköping

Vill du utvecklas i din roll som socionom? Då kan detta uppdrag vara något för dig.

Målet är att alla klienter ska erbjudas en god och trygg hantering samt få ett gott bemötande. I rollen som socialsekreterare ingår utredning, dokumentation, uppföljning och samverkan med relevanta aktörer.

Söker du ett meningsfullt arbete där gör skillnad i dina klienters liv? Välkommen att söka uppdraget som socialsekreterare till familjehemsgrupp.

Låter detta som ett uppdrag för dig? Hör då av dig till oss så berättar vi mer.

Att arbeta som socialsekreterare inom barn och unga via Agila

Trivs du med att arbeta som socialsekreterare inom barn och unga men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för socionom som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Jönköping en spännande plats för socionomuppdrag

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Moa Eriksson
Moa Eriksson / Konsultchef
Jönköping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ijwk sih Pebdrv
Tidsperiod
18-35
Efterfrågad kompetens
Socialsekreterare inom barn och unga eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Åknålbvoajbd e gfhdd WUDLKGYV
Region/kommun
Jönköping/Hnhpvuow
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka