Agila söker socionom till socionombemanningsuppdrag i Jönköping

Socionom sökes för spännande uppdrag inom ekonomiskt bistånd.

Som socialsekreterare inom ekonomiskt bistånd kommer du att möta klienter med varierande ärenden. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter såsom att utreda rätten och fatta beslut om ekonomiskt bistånd m.m. Du får ett roligt och spännande uppdrag tillsammans med kompetenta kollegor.

De söker dig, socionom med ett genuint intresse av ekonomiskt bistånd. Erfarenhet av liknande arbete är krav.

Socionomjobb via Agila socionom

Funderar du på att söka nya karriärmöjligheter? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis vad du letat efter. Som socionom hos oss har du stort utrymme att bestämma över ditt arbete och hitta uppdrag som passar just dig och dina behov. Vi hjälper dig hitta en arbetsplats som erbjuder utvecklande och meningsfulla arbetsuppgifter, där du kan känna dig uppskattad samtidigt som du får en ordentlig ersättning för det du gör. Agila är arbetsgivaren som finns där för dig, både inför, under och efter ditt uppdrag.

Jönköping en spännande plats för socionomjobb

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Moa Eriksson
Moa Eriksson / Konsultchef
Jönköping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Cåubåncuejqpnåi
Tidsperiod
4-15
Efterfrågad kompetens
Socialsekreterare inom försörjningsstöd eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Åphåaxdbisoy d deeba YCLASDKS
Region/kommun
Jönköping/Iyteoskm
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka