Agila söker socialsekreterare inom barn och unga till socionombemanningsuppdrag

Här söker vi nu två erfarna konsult för uppdrag inom barn och ungdom.

Denna enhet ansvarar för att utreda, fatta beslut, bevilja insatser, följa upp insatser och avsluta insatser. Körkort är ett krav. En viss möjlighet till distansarbete finns efter dialog och överenskommelse med ansvarig enhetschef. Verksamhetssystem Treserva.

Ett spännande uppdrag väntar dig som konsult, hör av dig till oss så berättar vi mer!

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som socionom

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som socialsekreterare inom barn och unga med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Socionomtjänst i Kalmar

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Moa Eriksson
Moa Eriksson / Konsultchef
Kalmar
Faktaruta
Uppdragsgivare
Kone ekb ircywb
Tidsperiod
5-31
Efterfrågad kompetens
Socialsekreterare inom barn och unga eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ntaifkp fa edfib SIYPDL
Region/kommun
Kalmar/Hdtowa
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka