Vi söker biståndshandläggare inom lss till socionombemanningsuppdrag

För detta uppdrag söker vi en biståndshandläggare inom LSS och SoL. Arbetet sker i första hand på plats men distansarbete kan tillåtas efter ök och efter verksamhetens behov. Vi söker dig med minst tre års erfarenhet inom området. Låter detta som ett spännande uppdrag så är du varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!

Varför ta socionomtjänst hos Agila?

Arbetet som biståndshandläggare inom lss hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Norrbotten en spännande plats för socionomarbete

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Johanna Stålnacke
Johanna Stålnacke / Konsultchef
Norrbotten
Faktaruta
Uppdragsgivare
Fecjædglwxbuapf (LYM/LeC)
Tidsperiod
47-52
Efterfrågad kompetens
Biståndshandläggare inom LSS , Biståndshandläggare inom SoL eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Uåwewk Iyggpamhg hg AJCPQNWF
Region/kommun
Norrbotten/Jxqtnrre
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka