Agila söker biståndshandläggare inom lss till uppdrag i Norrbotten

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete. Här blir du en del av ett kompetent team som har behov av fler socionomer som kan stärka upp teamet på plats.

Som Socionom har du en nyckelfunktion i klientens ärende. Du som söker detta uppdrag kan förvänta dig ett flexibelt arbete med omväxlande arbetsuppgifter inom biståndsbedömning SoL/LSS.

Söker du ett meningsfullt arbete där gör skillnad i dina klienters liv? Välkommen att söka uppdraget!

Att ta socionomuppdrag som biståndshandläggare inom lss via Agila

Är du på jakt efter en flexiblare vardag? Då är Agila det perfekta alternativet till en traditionell anställning. Vi får ständigt in nya spännande uppdrag som efterfrågar dig som är biståndshandläggare inom lss . Har du ingen tidigare erfarenhet av att arbeta genom bemanningsföretag är detta inget hinder. Vi arbetar med konsulter från alla olika slags bakgrunder. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång med ditt första uppdrag, tar vi hand om det administrativa och bistår med resor samt boende om behovet finns. Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om hur det är att arbeta som socionom hos oss.

Att ta socionomjobb i Norrbotten

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Ludvig Cederteg
Ludvig Cederteg / Teamchef
Norrbotten
Faktaruta
Uppdragsgivare
Iroræqimqmwahgx (PGE/LrM)
Tidsperiod
11-37
Efterfrågad kompetens
Biståndshandläggare inom LSS eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Håcgcx Begqtlhym ee eabdg JYQTOSQJ
Region/kommun
Norrbotten/Tyxjkfjk
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka