Agila söker biståndshandläggare inom äldreomsorg till socionombemanningsuppdrag

Vill du ha ett omväxlande uppdrag på en trivsam arbetsplats med rutinerade kollegor? Då är detta uppdrag något för dig.

I detta uppdraget bjuder på en stor variation i det dagliga arbetet som Socionom. Här arbetar man i professionella team för att erbjuda en god och trygg hantering till alla klienter.

Har du ett genuint intresse av arbetet som som biståndshandläggare inom Äldreomsorg och Socialpsykiatri? Skicka in din ansökan redan idag!

Att ta socionomarbete som biståndshandläggare inom äldreomsorg via Agila

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som socionom hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför socionomjobb i Norrbotten?

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Johanna Stålnacke
Johanna Stålnacke / Konsultchef/Teamleader
Norrbotten
Faktaruta
Uppdragsgivare
SsJ/Åwftlqjmsqr
Tidsperiod
26-31
Efterfrågad kompetens
Biståndshandläggare inom SoL, Biståndshandläggare inom psykiatri, Biståndshandläggare inom äldreomsorg eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Rimedbknl ii ada fe CSKFPLSX
Region/kommun
Norrbotten/Qbcbbovj
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka