Biståndshandläggare inom sol sökes till uppdrag i Norrbotten

För detta uppdrag söker vi en biståndshandläggare inom LSS och SoL. Arbetet sker i första hand på plats men distansarbete kan tillåtas efter ök och efter verksamhetens behov. Vi söker dig med minst tre års erfarenhet inom området. Låter detta som ett spännande uppdrag så är du varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!

Vad innebär det att ta bemanningsarbete som biståndshandläggare inom sol

I rollen som biståndshandläggare inom sol hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta socionomjobb i Norrbotten

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Johanna Stålnacke
Johanna Stålnacke / Konsultchef
Norrbotten
Faktaruta
Uppdragsgivare
Sqahæxaspwxulgp (KIC/WlE)
Tidsperiod
2-5
Efterfrågad kompetens
Biståndshandläggare inom LSS , Biståndshandläggare inom SoL eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Aæfvrp Hoqbpjggt eg IMGEKMHQ
Region/kommun
Norrbotten/Ujwdrwls
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka