Bemanningsjobb för chef inom socialtjänst i Norrbotten

Letar du efter ett spännande och givande uppdrag? Vi har nu ett uppdrag där vi söker en Verksamhetschef som under en tid kan förstärka socialförvaltningen för biståndsenheten.

Som verksamhetshetschef ansvarar du för barn och unga som omfattar myndighetsutövningen samt handläggning barn och unga, LSS handläggning öppenvård, familjerådgivning.

I arbetet ingår sedvanliga uppgifter som verksamhetschef och för dig som vill ha ett omväxlande och utvecklande arbete passar detta perfekt.

De söker dig, utbildad socionom med tidigare erfarenhet att leda arbete med myndighetsutövning.

Att arbeta som chef inom socialtjänst via Agila

Att arbeta som chef inom socialtjänst ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Varför socionomjobb i Norrbotten?

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Casper Unia
Casper Unia / Konsultchef
Norrbotten
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ddns pmk oipo
Tidsperiod
49-5 (2024)
Efterfrågad kompetens
Chef inom socialtjänst eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Dbtthffstaoh a-gg cfcii FÅVXVBICN
Region/kommun
Norrbotten/Eæxaywbrs
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka