Bemanningsjobb för socionom i Norrbotten

Letar du efter ett spännande och givande uppdrag? Vi har nu ett uppdrag där vi söker en Verksamhetschef som under en tid kan förstärka socialförvaltningen för biståndsenheten.

Som verksamhetshetschef ansvarar du för vuxengruppen som omfattar missbruk, social psykiatri, äldreomsorg, våld i nära relation/sysselsättning, öppenvård, anhörigcenter och ekonomiskt bistånd.

I arbetet ingår sedvanliga uppgifter som verksamhetschef och för dig som vill ha ett omväxlande och utvecklande arbete passar detta perfekt.

De söker dig, utbildad socionom med tidigare erfarenhet att leda arbete med myndighetsutövning.

Att ta arbete som socionom via Agila socionombemanning

Trivs du med att arbeta som socionom men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för socionom som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Att ta socionomtjänst i Norrbotten

Om Agila

Det rikstäckande vårdbemanningsföretaget Agila är sedan 2008 det självklara valet som arbetsgivare. Vi är snabbfotade, flexibla och lyhörda för kundens och dina önskemål. Vi erbjuder bästa möjliga service utan att tumma på kvaliteten. Agila är en engagerad arbetsgivare, som månar om dig och som alltid visar uppskattning för genomfört arbete

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Casper Unia
Casper Unia / Konsultchef
Norrbotten
Faktaruta
Uppdragsgivare
Vrktv
Tidsperiod
49-5 (2024)
Efterfrågad kompetens
Chef inom socialtjänst eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Mhlatljtunxj e-cf gcfab YÅHKFIYUC
Region/kommun
Norrbotten/Bætfupoyu
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka