Vi söker familjehemssekreterare till socionombemanningsuppdrag

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete. Här blir du en del av ett kompetent team.

Målet är att alla klienter ska erbjudas en god och trygg hantering samt få ett gott bemötande. I rollen som Socionom ingår utredning och insatser gällande barn och unga, dokumentation, uppföljning och samverkan med relevanta aktörer.

Till detta uppdrag söker vi dig, med minst 3 års erfarenhet av myndighetsutövning inom barn och unga.

Att arbeta som familjehemssekreterare via Agila

Att arbeta som socionom kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Norrbotten en spännande plats för socionomuppdrag

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som socionom hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Casper Unia
Casper Unia / Konsultchef
Norrbotten
Faktaruta
Uppdragsgivare
Whwh sfc gaxy
Tidsperiod
14-35
Efterfrågad kompetens
Familjehemssekreterare, Familjerättssekreterare eller Socialsekreterare inom barn och unga
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Tabjviqrofcx c-fd eihif OÅJUBVVVW
Region/kommun
Norrbotten/Rålstbgro
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka