Ledigt jobb för chef inom socialtjänst i Norrbotten

Letar du efter ett spännande och givande uppdrag? Vi har nu ett uppdrag där vi söker en Verksamhetschef som under en tid kan förstärka socialförvaltningen för biståndsenheten.

Som verksamhetshetschef ansvarar du för barn och unga som omfattar myndighetsutövningen samt handläggning barn och unga, LSS handläggning öppenvård, familjerådgivning.

I arbetet ingår sedvanliga uppgifter som verksamhetschef och för dig som vill ha ett omväxlande och utvecklande arbete passar detta perfekt.

De söker dig, utbildad socionom med tidigare erfarenhet att leda arbete med myndighetsutövning.

Vad innebär det att ta bemanningsuppdrag som chef inom socialtjänst

Funderar du på att söka nya karriärmöjligheter? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis vad du letat efter. Som chef inom socialtjänst hos oss har du stort utrymme att bestämma över ditt arbete och hitta uppdrag som passar just dig och dina behov. Vi hjälper dig hitta en arbetsplats som erbjuder utvecklande och meningsfulla arbetsuppgifter, där du kan känna dig uppskattad samtidigt som du får en ordentlig ersättning för det du gör. Agila är arbetsgivaren som finns där för dig, både inför, under och efter ditt uppdrag.

Norrbotten en spännande plats för socionomtjänst

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Casper Unia
Casper Unia / Konsultchef
Norrbotten
Faktaruta
Uppdragsgivare
Hbvb ixo opvj
Tidsperiod
49-5 (2024)
Efterfrågad kompetens
Chef inom socialtjänst eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Dteebicmkvcd e-eb dbabi XÆVTDISWE
Region/kommun
Norrbotten/Fæpmrnmhh
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka