Chef inom socialtjänst sökes till arbete i Norrbotten

Letar du efter ett spännande och givande uppdrag? Vi har nu ett uppdrag där vi söker en Verksamhetschef som under en tid kan förstärka socialförvaltningen för biståndsenheten.

Som verksamhetshetschef ansvarar du för barn och unga som omfattar myndighetsutövningen samt handläggning barn och unga, LSS handläggning öppenvård, familjerådgivning.

I arbetet ingår sedvanliga uppgifter som verksamhetschef och för dig som vill ha ett omväxlande och utvecklande arbete passar detta perfekt.

De söker dig, utbildad socionom med tidigare erfarenhet att leda arbete med myndighetsutövning.

Socionomarbete via Agila chef inom socialtjänst

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som chef inom socialtjänst, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Norrbotten en spännande plats för socionomarbete

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som socionom. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Casper Unia
Casper Unia / Konsultchef
Norrbotten
Faktaruta
Uppdragsgivare
Jjmo lht neeh
Tidsperiod
49-5 (2024)
Efterfrågad kompetens
Chef inom socialtjänst eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Cbfoasjoyvdh g-de idiec PÅKUKBLSG
Region/kommun
Norrbotten/Rådeskucm
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka