Agila söker socialsekreterare inom barn och unga till uppdrag

Är du redo för ett spännande uppdrag? Nu söker vi en Socionom för arbete som gruppledare.

Här väntar ett spännande uppdrag som där du får möjlighet att utveckla din kompetens. Du kommer att arbeta självständigt men har stöd av övriga på enheten. Uppdraget omfattar arbetsledande uppgifter inom individ- och familjeomsorgen vad gäller barn och vuxna.

Verksamheten söker dig, Socionom med tidigare arbetsledarerfarenhet inom myndighetsutövning Individ- och familjeomsorgen.

Att jobba som socialsekreterare inom barn och unga via Agila

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som socionom hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Socionomarbete i Södermanland

Om Agila

Det rikstäckande vårdbemanningsföretaget Agila är sedan 2008 det självklara valet som arbetsgivare. Vi är snabbfotade, flexibla och lyhörda för kundens och dina önskemål. Vi erbjuder bästa möjliga service utan att tumma på kvaliteten. Agila är en engagerad arbetsgivare, som månar om dig och som alltid visar uppskattning för genomfört arbete

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Moa Eriksson
Moa Eriksson / Konsultchef
Södermanland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Tgxoxsxlrhy- mfa kigfryhrjasftw
Tidsperiod
21-44
Efterfrågad kompetens
1e socialsekreterare, Socialsekreterare inom barn och unga eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Cldgcib gd cie cc Emkækmeåv
Region/kommun
Södermanland/Cvtåweyæu
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka