Biståndshandläggare inom lss sökes till uppdrag i Södermanland

Här eftersöks en konsult för rollen som kvalificerad LSS-handläggare.

Teamet består av fyra handläggare och en samordnare vilka hanterar LSS-begäran och socialpsykiatriärenden. Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av utredning enligt LSS, även mer komplicerade personliga assistansärenden.

Uppdraget omfattar en heltid med chans till förlängning.

Hör av dig till oss så berättar vi mer!

Att ta socionomtjänst som biståndshandläggare inom lss via Agila

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som socionom hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Södermanland en spännande plats för socionomtjänst

Om Agila

Det framgångsrika vårdbemanningsföretaget Agila startade redan 2008. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri vid flera tillfällen. Företaget är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Sedan starten har vi arbetat med bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter samt psykologer. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi täcker upp vid personalbrist, vakanser i personalstyrkan eller något mer långvarigt. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Moa Eriksson
Moa Eriksson / Konsultchef
Södermanland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qwvaædyyhcsdfmj JwV/PQN
Tidsperiod
47-5 (2023)
Efterfrågad kompetens
Biståndshandläggare inom LSS eller Biståndshandläggare inom SoL
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Vagjsæbcg a NEWB
Region/kommun
Södermanland/Hqat
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka