Ledigt jobb för chef inom vård och omsorg i Södermanland

Är du intresserad av ledarskap och vill ha ett stimulerande arbete?

I detta uppdraget bjuder på en stor variation i det dagliga arbetet som enhetschef. Här arbetar man i professionella team för att erbjuda en god och trygg hantering till alla klienter.

De söker dig, Socionom med ett genuint intresse av få andra att växa och vara en stödfunktion för. Erfarenhet av liknande arbete är önskvärt.

Vad innebär det att ta bemanningstjänst som chef inom vård och omsorg

Att arbeta som chef inom vård och omsorg hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Att ta socionomtjänst i Södermanland

Om Agila

Det framgångsrika vårdbemanningsföretaget Agila startade redan 2008. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri vid flera tillfällen. Företaget är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Sedan starten har vi arbetat med bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter samt psykologer. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi täcker upp vid personalbrist, vakanser i personalstyrkan eller något mer långvarigt. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Moa Eriksson
Moa Eriksson / Konsultchef
Södermanland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Eqanyåwsvdy
Tidsperiod
12-22
Efterfrågad kompetens
Chef inom vård och omsorg eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Dætbpæhevbakw i cgaia Cgræefoædwæl
Region/kommun
Södermanland/Usbåefqæp
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka