Vi söker familjerättssekreterare till socionombemanningsuppdrag

Vill du ha ett stimulerande arbete med omväxlande arbetsuppgifter? Då ska du söka detta uppdrag!

I detta uppdraget bjuder på en stor variation i det dagliga arbetet som Socionom. Här arbetar man i professionella team för att erbjuda en god och trygg hantering till alla klienter.

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Denna enhet behöver stärka upp sitt team med ytterligare en Socionom. Om du vill ha ett utvecklande arbete med en spännande klientgrupp ska du söka detta uppdrag.

Att ta socionomjobb som familjerättssekreterare via Agila

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Socionom hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som familjerättssekreterare hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Att ta socionomtjänst i Södermanland

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som socionom. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Casper Unia
Casper Unia / Konsultchef
Södermanland
Faktaruta
Uppdragsgivare
ndbmtkclåsp
Tidsperiod
49-13 (2024)
Efterfrågad kompetens
Familjerättssekreterare eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Oxgmeyg ag ecf ha Hoyæoaqæq
Region/kommun
Södermanland/Quxåygnæs
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka