Ledigt jobb för socionom i Södermanland

Letar du efter ett roligt och lärorikt uppdrag som familjerättssekreterare? Välkommen att söka detta uppdrag på enheten Familj, Barn och Ungdom.

Denna enhet söker en socialsekreterare för att stärka upp familjerätten. Du kommer arbeta med frågor som gäller faderskap, vårdnad, boende, separation, adoption etc. Du får ett roligt och spännande uppdrag tillsammans med kompetenta kollegor.

Vill du ha ett meningsfullt arbete med stort eget ansvar? Då ska du söka uppdraget på denna enhet!

Att ta arbete som socionom via Agila socionombemanning

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som socionom med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Att ta socionomtjänst i Södermanland

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som socionom. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Moa Eriksson
Moa Eriksson / Konsultchef
Södermanland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Quwxnt, Gvwn Eio Udguts
Tidsperiod
13-35
Efterfrågad kompetens
Familjerättssekreterare, Socialsekreterare inom barn och unga eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Vdsnnvr aa ffgbi KDGÅSUDÆN
Region/kommun
Södermanland/Yrmækoråo
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka