Ledigt jobb för socialsekreterare inom barn och unga i Södermanland

Letar du efter ett roligt och lärorikt uppdrag som socialsekreterare? Välkommen att söka detta uppdrag på enheten Familj, Barn och Ungdom.

Denna enhet söker en socialsekreterare för att stärka upp det befintliga teamet. Avdelningen arbetar med sedvanliga arbetsuppgifter inom området. I dina arbetsuppgifter ingår bl.a. utredning, uppföljning, dokumentation och klientmöten. Du får ett roligt och spännande uppdrag tillsammans med kompetenta kollegor.

Vill du ha ett meningsfullt arbete med stort eget ansvar? Då ska du söka uppdraget på denna enhet!

Varför ta socionomuppdrag hos Agila?

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som socialsekreterare inom barn och unga med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Södermanland en spännande plats för socionomjobb

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Moa Eriksson
Moa Eriksson / Konsultchef
Södermanland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Yrktou, Frcu Tdc Jodnxi
Tidsperiod
21-35
Efterfrågad kompetens
Familjerättssekreterare, Socialsekreterare inom barn och unga eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Sgawsrv bi aaa dc QLTÆVSWÅU
Region/kommun
Södermanland/Pehæcysæq
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka