Vi söker socionom till uppdrag i Södermanland

Kommunen söker socialsekreterare inom utredning barn- och unga och för utredningar för familjehem för ensamkommande barn. Konsultarbetet innebär att du har en stor påverkansgrad om var, hur och när du vill arbeta. Under varje uppdrag så har du en tät kontakt med din handläggare för att du ska vara tillfreds med den dagliga verksamheten och för att planera inför nästkommande uppdrag.

Vad innebär det att ta bemanningstjänst som socionom

Hos Agila har dina valmöjligheter aldrig varit större! Vi får ständigt in uppdrag för Socionom inom både kommun, region och privata aktörer. Som konsult hos oss väljer du helt själv om du vill arbeta heltid, deltid eller endast helg. Som ett av Sveriges största bemanningsföretag inom vård och omsorg har vi något för alla.

Socionomtjänst i Södermanland

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som socionom hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Moa Eriksson
Moa Eriksson / Konsultchef
Södermanland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Mldebw, Lswj Vcu Gvroag
Tidsperiod
47-17 (2023)
Efterfrågad kompetens
Socialsekreterare inom barn och unga eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Bhcnlqg ce aecih WFSÆIJKÅE
Region/kommun
Södermanland/Uxsæpknåx
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka