Agila söker socialsekreterare inom barn och unga till uppdrag

Letar du efter ett roligt och lärorikt uppdrag som socialsekreterare? Välkommen att söka detta uppdrag på enheten Familj, Barn och Ungdom.

Denna enhet söker en socialsekreterare för att stärka upp det befintliga teamet. Avdelningen arbetar med sedvanliga arbetsuppgifter inom området. I dina arbetsuppgifter ingår bl.a. utredning, uppföljning, dokumentation och klientmöten. Du får ett roligt och spännande uppdrag tillsammans med kompetenta kollegor.

Vill du ha ett meningsfullt arbete med stort eget ansvar? Då ska du söka uppdraget på denna enhet!

Att ta socionomjobb som socialsekreterare inom barn och unga via Agila

Som socialsekreterare inom barn och unga hos Agila kan du känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga för att se till så att våra konsulter har allt de behöver för att komma igång med sitt nya uppdrag. Med oss som arbetsgivare får du goda lönevillkor och löpande fortbildning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata mer om karriärmöjligheter eller skicka in en intresseanmälan redan idag.

Att ta socionomjobb i Södermanland

Om Agila

Agila är ett bemanningsföretag som funnits sedan 2008. Vårt fokus är vård, omsorg och skola. Kundkretsen av vårdgivare sträcker sig genom hela Sverige och Norge. Vi strävar efter att vara en god samarbetspartner och vill att kunder och konsulter ska känna sig trygga. Om du arbetar som socionom på Agila får du en personlig kontaktperson som finns med dig före, under och efter ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Moa Eriksson
Moa Eriksson / Konsultchef
Södermanland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Kvoeuk, Haju Sgk Swxhrn
Tidsperiod
5-17
Efterfrågad kompetens
Socialsekreterare inom barn och unga eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Yxcvxhw ge hfbag FUNÅVVMÆC
Region/kommun
Södermanland/Lvqåkomåx
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka