Ledigt jobb för socialsekreterare inom barn och unga i Södermanland

Är du intresserad av ett nytt uppdrag? Nu söker vi en socionom för arbete på barn- och vuxenenhet.

Detta uppdrag riktar sig mot barn och ungdom. Här väntar en varierande tjänst där du som socionom får möjlighet att bredda din kompetens. Arbetsuppgifter är sedvanliga för socialsekreterare inom området och uppdraget gäller främst barnutredningar.

Till detta uppdrag söker vi dig, socialsekreterare med minst 3 års erfarenhet att utreda barnärenden.

Att ta uppdrag som socialsekreterare inom barn och unga via Agila

Som socialsekreterare inom barn och unga hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en bra lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hitta en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla. Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vi vill att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som till exempel resor och när det behövs även boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag som socialsekreterare inom barn och unga.

Att ta socionomtjänst i Södermanland

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som socionom hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Casper Unia
Casper Unia / Konsultchef
Södermanland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Kijwnlava sksv ifd gwgcx
Tidsperiod
50-10 (2024)
Efterfrågad kompetens
Socialsekreterare inom barn och unga eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Vilsiio di hicch Quhælcrær
Region/kommun
Södermanland/Injåjmuåa
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka