Bemanningsjobb för socionom i Södermanland

Här söker vi ni en konsult med erfarenhet inom försörjningsstöd.

För att passa för detta uppdrag så krävs det att du har minst två års erfarenhet av liknande arbete. Du ska kunna arbeta självständigt och effektivt i verksamhetssystemet Treserva.

Önskvärt om du kan arbeta på plats i kommunens lokaler men det finns även viss möjlighet till distansarbete när verksamheten tillåter det.

Låter detta som ett passande uppdrag för dig, hör av dig till oss så berättar vi mer!

Att ta arbete som socionom via Agila socionombemanning

Att arbeta som socionom hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Södermanland en spännande plats för socionomtjänst

Om Agila

Agila är ett bemanningsföretag som funnits sedan 2008. Vårt fokus är vård, omsorg och skola. Kundkretsen av vårdgivare sträcker sig genom hela Sverige och Norge. Vi strävar efter att vara en god samarbetspartner och vill att kunder och konsulter ska känna sig trygga. Om du arbetar som socionom på Agila får du en personlig kontaktperson som finns med dig före, under och efter ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Moa Eriksson
Moa Eriksson / Konsultchef
Södermanland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Htcvrncypk wwluåho
Tidsperiod
47-9 (2023)
Efterfrågad kompetens
Socialsekreterare inom försörjningsstöd eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Pæpbqægsljhft ac fhefc BCPFPCDFKMY
Region/kommun
Södermanland/Jiolexhjfvb
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka